Drømme

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie hvor hovedpersonen har svært ved at skelne mellem drøm og virkelighed. Lad det være op til læseren at finde ud af hvornår de to forskellige bevidsthedsniveauer optræder. Medtag gerne flere personer i historien.

Det er kritisk, at du løser denne opgave med held. Du checker hvor de forskellige sprites er og indstiller sigtet. Du tog backup før du startede på denne bane, men den skal kun bruges, hvis du dør undervejs. Så! Der forsvandt den ene sprite fra skærmen, kun tre tilbage. Mens sigtet leder efter det næste mål, tager du en slurk af din cola.

Det går godt det her. Random-generatorerne er på jeres side i dag, og NPC'erne falder som fluer. Og alligevel har du uro i maven. Fingrene kribler, og de små hår i nakken rejser sig. Kan det være muligt? Har en anden spiller sneget sig ind på dig, mens du var optaget af slaget?

Du vender dig om.

--

Det er kritisk, at du løser denne mission med held. Du checker hvor de forskellige fjender er og indstiller laseren. Tidshopperen er varmet op, men den skal kun bruges, hvis du bliver nødt til at flygte. Så! Der forsvandt den ene fjende fra skærmen, kun tre tilbage. Mens laseren leder efter det næste mål, tager du en slurk af din protein-kulhydrat-drik.

Det går godt det her. Krigsguderne er på jeres side i dag, og soldaterne på den anden side falder som fluer. Og alligevel har du uro i maven. Fingrene kribler, og de små hår i nakken rejser sig. Kan det være muligt? Har en spion sneget sig ind på dig, mens du var optaget af slaget?

Du vender dig om.

Skriv kommentar

Besvarelsen Slaget er publiceret 19/07-2009 11:57 af Lise Andreasen (anemone42) under skriveøvelsen Drømme.
Version 1 - 19/07-2009 11:57
Besvarelsen er på 243 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Katrine Lyng (Kalos)
Meget velskrevet tekst, der så afgjort lever op til øvelsens krav. Godt sprog og interessant emne.
11 år siden
11 år siden
#2 Marie W
Virkelig speciel! Men som Karlos påpeger, så lever den absolut op til øvelsens krav.
11 år siden
11 år siden
#3 Laura Lützen (Sommerdag)
God tekst. Jeg er vild med den måde hvorpå historien drejer om sig selv og gentages med få variationer.

En lille teknisk detalje: jeg troede til at starte med at "sprites" var en stavefejl for "spirits". Det var først da slurken af colaen blev omtalt at jeg blev sikker på at det var sprite, der blev talt om. Måske det kunne være et andet mærke end sprite? (med mindre jeg har læst teksten forkert, og det slet ikke er sprite ;-) )

Teksten minder mig lidt om Svend Åge Madsens måde at skrive på. To virkeligheder, der minder om hinanden.

God tekst, der får de små grå til at rotere en ekstra gang :-) Godt skrevet!
11 år siden
11 år siden
#4 Laura Lützen (Sommerdag)
Til dem, der måske undrer sig over min forvirring over ordet "sprite" - Anemone42/Lise har efterfølgende været så venlig at forklare mig at dette er "et lille billede på en computerskærm" - der kan man bare se :-)
11 år siden