Talentet

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv historie som omhandler en hovedperson der besidder et bestemt talent. Bestem selv hvor og hvornår talentet kommer til udtryk, og om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Som forfatter skal du ikke afsløre hvad talentet går ud på, lad det være op til læseren selv at fortolke. Du skal så vidt muligt prøve at benytte dig at teknikken "show, don't tell" - "sig det ikke, vis det".

Åndedraget er ude af min rytme; du, selvstændigt levende udenfor mit sind og jeg selv. Fascinationen til vejrtrækningen og charmen ved dit hjerteslags imponerende pumpen opstod, da du viste dig ægte. Vi kunne stå der under stjernetæppet i evigheder, ønske for hvert stjerneskud der nu må tilkomme over os; Jeg kunne. Mit tankespind føres på udfordrende vande, hvor min selvlærte hundesvømning ikke længere ses som tilstrækkelig. Rusen af dette sammenstød varer evigt – jeg løber i, med og mod denne hungrende hjertetilstand, som der overtog min pumpende muskel. Løber gerne væk igen. Til der, hvor to verdener mødes. Vi to mødtes.

Hvis blot det var mig muligt, pakkede jeg lige nu alt mit grej, mit eget jeg sammen for så at drage på eventyr ind i din iris, vis farve for mig er udefinerbar. Jeg ville granske dit indre: plaske rundt i dit blod, hvori jeg ville lade mig inficere. Mærke. Jeg ville gøre afbræk i dine drømme, lave tumult i din fantasi. Jeg ville springe viljestærk på dine hjertekamre i takt med din puls, opleve, hvad dine øjne ser; nasse på dine erfaringer og ideer. Bryde ind i dit mindekammer og ruske din hukommelse til livs. Jeg ville holde om dig. Indefra.


Tanken om at stjæle dig for en stund til lidenskabelige forsøg tirrer mig.. Såvel som dine øjne gør. Mindet om denne placering under universet gør mig noget nær sindssyg; vi stod fuldt påklædte og nøgne på samme tid og samme sted. Sammen. Det var som om, du genkendte min lykke, spejlede dig i min imaginære opfattelse af virkeligheden; DU EKSISTEREDE MED MIG FOR EN STUND. Jeg tør næsten tro på, dit åndedrag stemte overens med mit eget for et enkelt øjeblik. Tilfreds. Mættet. Jeg var målløs.

Dine øjne tirrer mig til bristepunktet.
Stod det til mig, måtte du aldrig blinke. Jeg er en blodhund.

Skriv kommentar

Besvarelsen Afhængighed er publiceret 01/04-2010 22:58 af Forårsdag under skriveøvelsen Talentet.
Version 1 - 01/04-2010 22:58
Besvarelsen er på 307 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.