Inspirationsøvelse #2

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 3 foruddefinerede navneord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 3 ud af i alt 25 navneord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Jeg sad på en stol i et stort sort rum, der var ikke noget lys.
Jeg var bundet til stolen, jeg kunne ikke røre mig, tyk klistret gaffatape sad fast på min mund.
Hvordan jeg var endt sådan her, kan jeg godt fortælle, det startede med at jeg skulle gøre en "vennetjeneste" , for en af mine veninder, "kan du ikke gøre mig en lille tjeneste Lukas?" spurgte hun, imens hendes pegefinger kørte sin daglige rutine rundt om en lille lys hårlok.
Hendes hår skinnede smukt da hun havde spurgt mig, hun lignede en engel.
Og man kan da ikke sige nej til en engel! tænkte jeg, dum som jeg var sagde jeg selvfølgelig ja, hun fortalte at hendes ex havde ringet og truet hende, han havde sagt at han vidste at hun inderst inde elskede hende, og at hendes nye kæreste sikkert, havde gjort noget ved hendes hjerne, så hun ikke kunne tænke klart.
Hun bad mig om jeg ikke kunne tage op til ham, og fortælle ham et ord eller to, om hvordan man behandlede kvinder som hende.
Hun gav mig adressen og jeg kørte op til ex'ens hus.
Da jeg ankom gik jeg med det samme op til døren, og bankede på, jeg blev ved med at banke, da jeg pludselig hørte en dyb stemme bagved mig.
Jeg vendte mig om, og så en spinkel fyr stå foran mig, han havde tynde arme og en stram sort t-shirt på.
Hans hår var kulsort, og hans øjne var underligt gul-grønne, han kiggede på mig det ene øjeblik, og det næste havde han et bat i hånden, så blev alt sort.
Da jeg vågnede var jeg her, bundet til en stol i et rum, jeg kunne ikke se noget, men jeg kunne mærke varmt blød løbe ned over min pande.
Han kom ind og gik rundt i rummet, han sagde ikke noget. Det virkede som om han stod og tænkte sig om et øjeblik, og gik så hen for at trække i nogle gardiner.
"et mørklægningsgardin, smukt håndarbejde" han lavede en lille hviskelyd ud gennem tænderne.
"hold dig væk fra hende! Hun er min! Forstår du det? Min! Bare fordi du er hendes kæreste skal du ikke komme her og tro at du bare kan tage hende!" råbte han frustreret.
Jeg var kommet i en meget farlig situation, var det mon det man kaldte "point of no return"?
Tilfældige ord: hviskelyd, mørklægningsgardin, vennetjeneste

Skriv kommentar

Besvarelsen En farlig misforståelse er publiceret 14/10-2010 20:12 af shoko-san under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #2.
Version 1 - 14/10-2010 20:12
Besvarelsen er på 400 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.