Science fiction

Opgavebeskrivelse

Året er 2059. En helt almindelig dag. I en helt almindelig persons liv. Fortæl om en begivenhed, kedelig eller spændende, på netop denne dag. Afslør ikke for meget omkring tid og sted, lad det være op til læseren at gætte med.

Holdte indkøbsposen tæt ind til kroppen, i posen var det nye elektroniske vidunder for forfattere.
Tekst, som bliver levende. Stod der med fremhævet, tekst.
Er det muligt, tænkte jeg ved mig selv, hvilken fornøjelse det kunne være. Kunne jeg være hovedrollen, i min egen historie, eller måske endda fluen på væggen. Jeg løb desperat, ned gennem gaden, for at nå den transportable taxa, som stod på pladsen nr. 5. Som aftalt, med taxa selskabet. Jeg åbnede døren, taxaen til låns. Som alle kaldte dem. Jeg fik mig, med klodsende bevægelse mast mig ind i taxaen. Tændte GPS én som sad lige foran mit øjesyn, tastende min adresse. Taxaen begyndte at bakke ud fra båsen nr. 5 imens jeg og taxaen, kørte igennem byen og hen til min lejlighed. Grinte jeg ved mig selv, selvkørende taxier. Hvis det var muligt, hvorfor da ikke tekster der bliver digitalt. I mens, jeg havde sat og tænkt på det nye program, opdagende jeg pludselig at taxaen holdt stille, 115 kr., sagde Robot stemmen ud fra GPS´ens højtaler. Jeg famlende, efter mine penge i tasken og fandt en 100 kr. seddel op, en tikrone sammen med en femkrone, proppede dem i automaten, til beløb som sad under GPS én, "mange tak og forsat god dag, sagde robotstemmen." Jeg steg ud af taxaen, og løb alt hvad jeg kunne hen til min lejlighed. Rev nøglerne op af min jakke lomme, låste op. Jeg havde så travlt med, at komme ind i lejligheden, for at åbne kassen med det elektroniske vidunder, at det var lige før jeg faldte, over min kat. Jeg satte mig på min kontor stol, ved min computer, rev kassen op. Programmet, var lagt ned på et USB stik. Det var nemt at installere. Velkommen til den digitale version af dine tekster, stod der skrevet på computer skærmen, da jeg kom ind i programmet stod der indsæt eller kopier, din tekst. Jeg fandt hurtigt et af mine gemte dokumenter, som jeg kopierne ind. Havde lige taget mine digitale forfattere briller på, da jeg fik et chock.Det var en gyser historie jeg havde, kopiret ind.
Efter chokket, kom jeg til at grine over det, sagde til mig selv, "det er vist det man kalder, at være en god forfatter"

Skriv kommentar

Besvarelsen Det elektroniske, vidunder er publiceret 24/03-2011 22:34 af Ordklang under skriveøvelsen Science fiction.
Version 1 - 24/03-2011 22:34
Besvarelsen er på 376 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.