Inspirationsøvelse #6

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Ingvarkyd havde et spyd selv om Jan nu ikke kunne se relevansen i denne fakta mens han og Jens diskuterede boksning. Alligevel sad denne tanke fast i hans bevidsthed flere timer efter diskussionen og at han var kommet hjem. Jan boede i hvad de "snobbede" kaldte ghettoen. Her var lange stativer til alt; vaksetøjsstativer, cykelstativer, legepladsstativer og skraldestativer. Jan var en man der i boksningens verden for mange år siden havde tabt håbet om at forfølge sin drøm om, at engang blive Europa mester. I dag kørte han sit eget transportfirma "Jan Alstrup A/S" med sloganet "Call on and the job is done". Egentlig vidste Jan ikke hvad sloganet betød da det var Ingvarkyd der i sin tid var kommet op med idéen. Jan havde ikke haft engelsk siden 7. klasse, faktisk havde han ikke været i skolen siden da. Dengang havde han viet hele sit liv til bokse-karrieren, selv sin første kærlighed Josephine Malstrøm. En lettere overvægtig pige med blond hår, et blødt ansigt og runde baller. Det vart i hvert fald sådan Jan huskede hende.
I dag havde han ikke tid til kærester, selv om han i weekenden havde været på speed dating for tredje gang. Han havde også en profil på nettet, men det var forholdsvis begrænset hvor mange der skrev. Jan boede i en et-værelses lejlighed på 4. sal til venstre. Hans naboer lavede altid mad der duftede krydret og eksotisk. Der duftede aldrig fra Jans lejlighed, ikke engang når han havde været i bad og brugt shower gel, deodorant eller aftershave.
Jens og Jan var venner, det havde de været i lige så lang tid som Ingvarkyd havde haft spyd - og det var lang tid.
Jan kunne godt lide at besvare spørgeskemaer i sin fritid. Han var tilmeldt op til flere tjenester på sin Iphone via. forskellige gadgets. Han kunne aller bedst lide at besvarer dem omkring telefon abonnementer. Han var selv CBB bruger, fordi på den måde kunne han selv tanke op efter forbrug, Han skrev altid en kommentar om hvordan han mente at 3 var noget værre snyd og humbug - og iscenesat var det. Han opfattede 3's virksomhed som en frygtelig befolkningsgruppe der kunne finde på at repræsentere så gruelige menneskelig egenskaber og tydelig fremvise dem stolt.
Tilfældige ord: brandulykke, ghetto, iscenesætter, brandslange, fartfælde

Skriv kommentar

Besvarelsen Honey drop er publiceret 26/06-2011 15:33 af Kani_cia under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #6.
Version 1 - 26/06-2011 15:33
Besvarelsen er på 377 ord og lix-tallet er 34.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.