Inspirationsøvelse #6

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Har du nogensinde set en samler som en form for outsider?
En nærmest ghetto agtig personlighed som de fleste helst ikke kommer i nærheden af, bare fordi man er anderledes. Motionist, kærlighed for vaniljeis og andenbehandling er ikke noget der ligger på sinde for en stor passioneret samler. Alle gennemsnits individer og hus, hund bil og andet meget hurtigt biver sorteret fra i en eksistens der overgår de flestes hverdag.
En alternativ fartfælde, mn i et helt andet form for løb.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan en samlers sind virker? Har du nogensinde spekuleret på, hvad der gjorde, at en enkelt person gik overboard for en ting, der overskygger alt andet i individets liv? Dette er historien om, en samler der i årtier har dedikeret sit liv til rock band. Her er en chance for at høre en sand historie om, hvor cool samlings verdenen kan være og samtidig hvor tragisk og mørk den bagside af verdenen kan være.

Passionen - den tog ham til højder, sjældent hørt om, og samtidig tog det også bogstaveligt talt sit liv i midten af ​​90'erne. Hvordan er det at komme tilbage fra døden, og det første du hører, er din far i telefonen, der taler til sin kone, og siger "vores søn er død" - hvordan påvirkede det individet og samleren? Den enkelte person i privat livet, efter en sådan ultimativ oplevelse?

Historien om min samling og passionen i livet er en livsstil ikke en hobby. En fascination om det nåede og mere, men det er også en fortælling om, hvor dårlige ting kan gå, og hvorfor jeg sammenligner det med et liv som en stofmisbruger eller en alkoholiker. Fordi det virkelig er meget tæt på netop det og en retfærdig sammenligning på mange måder.

Historierne er alle mine. Levet og behandlet på alle vis i årtier.
De går hånd i hånd og formede mig til at blive det jeg er nu i dag. En åben person, der taler åbent og ærligt om de fleste ting i livet på en måde, der har givet mig nogle personlige tab og betalte faktureringer, der ikke har været den letteste vej. Årsagen til, at denne bog er tiltænkt overhovedet at blive skrevet, er enkel.

Mine egne interesser i historierne bag andre folks handlinger og deres personligheder, hvor de og hvorfor de sætter deres grænser for, hvad og hvor de gør, har altid fået min opmærksomhed.

Også i arbejdsfronten på de forskellige områder jeg har haft, har formet mig på nogle måder, jeg tror mange både misunder og afskyr. De har som mindst lært mig ting om mit eget jeg og mine grænser, som jeg tidligere var meget uvidende.
Tilfældige ord: motionist, ghetto, fartfælde, andenbehandling, vaniljeis

Skriv kommentar

Besvarelsen An Exhibition - Et liv levet** er publiceret 19/03-2018 15:47 af Passionisten under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #6.
Version 1 - 19/03-2018 15:47
Besvarelsen er på 445 ord og lix-tallet er 40.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Kirstine Enevold (kirstine12)
Udmærket bud på at reflektere over sit liv og handlinger. det kan man godt blive inspireret af ;-)
5 år siden