Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"I Jesu navn, slip hende!" - dæmonuddrivelser, offentlig skæld ud og religiøs hjernevask var en del af hendes liv igennem 10 år i en lille sluttet sekt. Men hvordan rejser man sig igen, når ens identitet er blevet fordrejet og forvirret? Når godt er blevet gjort ondt. Og ondt gennem hjernevask er blevet godt. Når kroppens naturlige forsvar er blevet kaldt dæmonbesættelse. Følg hende på en opdagelsesrejse - på vejen tilbage til livet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Vejen tilbage til livet er publiceret 15/03-2018 12:27 af Miriam Lidberg (happygirl) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 15/03-2018 12:27
Besvarelsen er på 73 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Knud Kjølhede Petersen (knudkp)
Spændende!! Måske ovenikøbet en film?
6 år siden
6 år siden
#2 Clartje Nijs (Clara de N)
Lyder som en dramatisk og voldsom historie - med fint potentiale som sammenhængende og vedkommende fortælling. Vellykket appetitvækker ;-) Bedste hilsner Clara PS Kom et foredrag jeg hørte om "Eftertro".
6 år siden
6 år siden
#3 Kirstine Enevold (kirstine12)
Rigtig godt spørgsmål, du stiller her.
6 år siden