Drabble-drama

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv et meget kort fiktivt drama på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Røgen er tung. Dræbende.
Lyset i hans øne dør ud. Det er næsten som at se en robot slukkes.. men dette er et ægte menneske og nu er han væk. Hun knuger hans hånd men den ligger slap i hendes. Der er ingen liv i den længere.. Og snart vil også varmen forlade den. Tårerne strømmer fuldstændig ukontrolleret fra hendes øjne og hun slipper hans hånd men ligger sig i stedet tæt ind til ham. Mærker hans kropsvarme en sidste gang igennem de slidte, men farverige, klæder.
"Jeg skal nok få ramt på dem.. det lover jeg" hviskede hun stille....

Skriv kommentar

Besvarelsen Røgen er tung. Dræbende er publiceret 04/10-2012 22:19 af Tenna Hermansen (Tenna) under skriveøvelsen Drabble-drama.
Version 1 - 04/10-2012 22:19
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Lisa_F
I princippet spaendende. Men det irriterer forrygende, at grammatikken ikke stemmer. En tekst, hvor jeg hver anden linie er nødt til at læse en gang til for at vide, hvad der menes - den læser jeg ikke til ende.
8 år siden
8 år siden
#2 Tenna Hermansen (Tenna)
Lisa_F - Tak for din kommentar. Nu hvor jeg sidder og læser den igennem igen kan jeg godt se hvad du mener. Og det skal da ingen hemmelighed være, at jeg var på arbejde da jeg skrev den og muligvis har været en smule ukoncentreret. :)

Tak for din feedback
8 år siden
5 år siden
#3 Purhoj
Et par råd:
1. Overskriften: brug den aktivt i stedet for at gentage den i første linje (den er ikke en del af dit maksimum på 100 ord).
2. Gentag ikke pointer: du beskriver dødens indtræden gennem øjnene, hånden, kropsvarmen og i sætninger som fx 'nu er han væk'. Brug i stedet ordene på at skabe en mere kompleks og sammenhængende fortælling men en tydeligere start, midte og slutning.
Du har tydeligvis en historie på hjertet:-)
5 år siden
5 år siden
#4 Jasmina Karoline Rasmussen (animsaj)
god men kunne ændres lidt :)

- jasmina
5 år siden