Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Dani har fået nok af sin feminime og overbeskyttende mor og vælger at flytte. Hun møder Joe, som ikke har helt rent mel i posen. Han bærer på en hemmelighed som han gør alt for at skjule. En farlig hemmelighed. Dani opdager ved et uheld hans hemmelighed og nu er hun selv i fare. Deres følelser for hinanden er stærke, men er de stærke nok til at redde dem? Kan hun overvinde sin frygt for det ukendte? Og vil Joe kunne løsrive fra sin herre?

Skriv kommentar

Besvarelsen Dødelig kærlighed er publiceret 06/10-2012 16:22 af Sille Salander under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 09/10-2012 21:39
Besvarelsen er på 85 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Mikala Rosenkilde (Mikala)
Især slutningen er god. "Kan Joe løsrive sig fra sin herre?" Det gør jo bandsat nysgerrig.

Men resten er lidt floskelfyld og meget mere tell end show. Når du bruger 'smuk', ''mystisk', 'sikre død' og andre gloser, hvor du fortæller det hele, fremfor at antyde mere, fordi det tvinger læseren til at tænke selv. Her ville det klæde bagsiden med en mere pirrende tekst. Ligesom du gør til slut. Hvor du gør læseren oprigtig nysgerrig.
Ellers tror jeg bestemt, der ligger noget spændende og venter. Det ser jeg mellem linjerne.
11 år siden
11 år siden
#2 Sille Salander
Mange tak for det.. Jeg har siddet lidt og tænkt over hvad jeg kunne bruge istedet for men jeg har valgt at slette ordene helt. Det her helt rigtigt at man afslører for meget ved at bruge "smuk", "mystiske" og "den sikre død".. mange tak for det... men det er bare et foreslag til hvordan min bog engang skulle handle om, men jeg er langt fra der hvor jeg kan se at den kan blive til noget... lige pt er det kun en drøm.
11 år siden
11 år siden
#3 Hanna Fink (Fink)
Du formår med få ord at fastholde læseren, godt gået. Den ville jeg gerne læse. FINK
11 år siden
11 år siden
#4 Sille Salander
1000 tak FINK.

Jeg må sige at der er lang vej endnu før lige den fortælling er færdig, men der bliver arbejdet på højtryk for at den muligvis kan blive til noget.

XoXo Sille.
11 år siden