Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"Jeg var stadig en ung mand, da jeg kom ud for den mærkeligste hændelse, noget menneske nogensinde har oplevet. En hændelse der endte med at definere resten af mit liv..."
Således indleder Martin Willer "Den lange Rejse Hjem". En roman om en tragisk helt der mister sit sprog, sin familie og sin menneskelighed. Men som finder lindring i kærligheden og i et vanvittigt projekt der ender med at frelse hans liv.

Skriv kommentar

Besvarelsen Den Lange Rejse Hjem er publiceret 07/10-2012 13:37 af Martin Willer (Willer) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 07/10-2012 13:37
Besvarelsen er på 71 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Mikala Rosenkilde (Mikala)
Interessant, men jeg ville faktisk gerne have haft lidt mere info, før jeg lægger 298 kroner i boghandlen. Du giver en god appetitvækker på 'den mærkeligste hændelse', som naturligt gør nysgerrig. - Og så alligevel. Ryger den i kurven. Vil jo godt vide mere.
Bestået ;-)

Mikala
7 år siden
7 år siden
#2 Pia Hansen
Hej Willer.

God bagsidetekst.
Jeg synes også, du fint rammer øvelsens krav. Ganske kort får du givet et referat af, hvad romanen handler om.
Jeg er blevet nysgerrig og kunne godt finde på at se nærmere på den bog ;-)

Pia H
7 år siden
7 år siden
#3 Astrid Harboe (bette o)
Hej,

Giver Mikala ret, men samtidig - du har åbenlyst sat nogle tanker og en nysgerrighed igang hos os begge. Hvilket jo er meningen :) Måske er denne bog ikke en man straks griber, men en man går og tænker over et par dage uden at kunne slippe den forførende "bagtekst".

Bestået her fra :)

Astrid
7 år siden
7 år siden
#4 Hanna Fink (Fink)
Den bog vil jeg gerne læse, du fortæller med få ord som fænger min interesse. godt gået Fink
7 år siden
7 år siden
#5 Betina Birkegård Nielsen (Betina B. Nielsen)
Uhhh lyder vildt spændende...
Den glæder jeg mig til at læse!

Betina
7 år siden