Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Den dunkende lyd steg til hun følte trommehinderne skulle sprænges. Fald ned hjerte! Fald ned hjerte! De blege hænder knugede de skælvende knæ, en bænkebider kravlede hen over hendes blanke laksko. Luften var is. Fodtrinnene udenfor nærmede sig, hæle slog mod gulvbrædderne, hvirvlede støvet op, så det krøb gennem dørsprækken til skjulet i skabet under trappen.
Hælene standsede lige uden for døren.
"Teárlag, lille skat? Kom nu frem, det mor." ...

Teárlag ved kun en ting: Hun kan ikke stole på nogen på Blackwell godset. Hun har ellers fået alt de drømte om på børnehjemmet: Legetøj, familie og et hjem. Men for Teárlag drukner drømmen i vågne mareridt, grusomheder og mørke ... Og snart befinder verden udenfor sig på randen af en krig, hvor omstændighederne tvinger Teárlag til at vælge mellem sikkerheden hos den nye familie eller sin egen menneskelighed ...

Og et sted i mørket spørger Teárlags fortid ....

Skriv kommentar

Besvarelsen Ondskabens hus er publiceret 11/11-2012 19:27 af Tina Christensen (Merridith) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 3 - 22/11-2012 19:53
Besvarelsen er på 146 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Fuchsia
Den her vækker min nysgerrighed. Teksten fanger mig virkelig, og jeg får lyst til at læse mere. Så mon ikke den ville havne sammen med mig i sofaen, i selskab med en god kop kaffe. Det tror jeg at den ville.
11 år siden
11 år siden
#2 sortmagi
Og jeg er enig med Fuchsia;)
11 år siden
11 år siden
#3 Mikala Rosenkilde (Mikala)
Av, den lyder spændende. Jeg kan 'ikke' lide hendes navn, fordi jeg ikke aner hvordan det skal udtales. Som det staves? Blackwell godset lyder godt også resten. Tror jeg køber den.

Mikala
11 år siden
11 år siden
#4 Winnie Leth Buch (Miss-Leth)
Jeg vil gerne læse mere.
Kan det lade sig gøre?
For det lyder bare super godt.
Den bog skal helt klart med mig hjem.
11 år siden