Point of no return

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i udtrykket "Point of no return". Udtrykket skal forstås på den måde, at her er der ikke mulighed for at vende om. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Din tekst SKAL indeholde et tydeligt "point of no return", hvor det er 100% sikkert at der ikke er nogen vej tilbage.

Jeg ser hen på hunden, der ligger henslængt i sofaen - det rykker lidt i hendes poter og hun grynter lidt - hun sover tungt og godt. Intet under, da hun har fået 2 alopam, knust og blandet sammen med noget leverpostej. Kan nok ikke vække hende, men så løfter jeg hende bare.

Har sendt brevet til politiet - gjorde, som jeg har planlagt så længe, Risikoen for, at jeg ikke bliver fundet de første par uger, er alt for stor, og skulle jeg fortryde, kan jeg nå at ringe til dem og aflyse, da brevet er smidt i postkassen EFTER at den er tømt for idag, så de først får brevet i overmorgen.

Det er min sidste aften - heldigvis - sidder og kigger lidt på billeder fra da jeg var ung og stadig køn - ikke skæmmet af de mange slag, jeg har fået. Mine øjne er blevet så små - hvordan kan øjne blive sådan ? Fik en gang at vide, at mine øjne var som stille skovsøer - ha - i dag er de som en mudret klump i en dårlig holdt skovvej.

Er jeg fej ? Er det en nem løsning, det her ? Ja, måske, men jeg har retten til at bestemme, og jeg vil være egoistisk nu - mine børn har jeg ingen kontakt med, så dem kan jeg vel ikke skylde nogen forklaring - verden forgår ikke uden mig, men jeg forgår med den - så jo, det er rigtigt, dette.

Og jeg glæder mig - glæder mig - til ikke at skulle vågne en morgen mere og føle håbløsheden gnave i mig, og sorgen spærre min lyst til livet.

Ganske forsigtigt bærer jeg hunden ind i soveværelset - lægger hende på den højre side af sengen - jeg skal selv ligge på den venstre - jeg kan tydeligt mærke, at jeg har taget nok alopam, og ganske roligt tænder jeg for grillen, som jeg har stillet ind i soveværelset for flere dage siden. Jeg kigger en ekstra gang - jo jeg har lukket døren.

Jeg har gjort ekstra rent - alt er i orden - jeg har lagt afskedsbreve til mine børn på spisebordet, som politiet vil finde.

Åh, hvor jeg har det godt, lige nu. Tager langsomt mit tøj af, lægger det pænt sammen, og lægger mig ned i sengen til hunden, der kryber ind til mig, som den plejer. Jeg lægger varsomt min højre arm omkring den, snuser til den, og kysser dens nakke. Åh, hvor er jeg dejlig træt - jeg falder i søvn.

Skriv kommentar

Besvarelsen Nu skal der grilles er publiceret 18/01-2013 00:43 af elsebaungaard under skriveøvelsen Point of no return.
Version 1 - 18/01-2013 00:43
Besvarelsen er på 426 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.