Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

"Jeg hedder Ole. Efternavnet er for afslørende. Eller det er Rasmussen. Min alder er kun min egen."

Kan man gemme tid ved at glemme tiden? Og kan andre samle staver op, hvor for længst døde og forsvundne engang faldt i staver og glemte tiden? Kan man lægge til sin tid ved at samle andres glemte øjeblikke?

Ole kan åbenbart, men hvem er han? Og kan det virkelig passe, at Københavns Vestegn kan gemme på en hemmelighed, det halve Europa har ledt efter, og som videnskaben stadig jagter? Og er det to gåder eller to halvdele af den samme?

Skriv kommentar

Besvarelsen Tid er lys er publiceret 15/04-2013 15:17 af Maria Bache Andersen under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 15/04-2013 15:17
Besvarelsen er på 98 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Chelaish
Det lyder som en rigtig spændende bog! Du har nogle enkelte skønhedsfejl hist og her, men derudover synes jeg det lyder som en bog jeg har lyst til at læse :)
10 år siden
10 år siden
#2 Lizette-Amalie
Skide være med stavefejl.. jeg vil gerne læse bogen !!!!
10 år siden
10 år siden
#3 Henning Blauenfeldt (HenningB)
spændende for en beboer på vestegnen. glæder mig til fortsættelsen.
10 år siden