Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Øjnene, der var noget helt galt med øjnene. Han havde advaret hende, "jeg er ikke et godt menneske" havde han sagt, "du gør bedst i at holde dig fra mig". Men hun havde ikke formået at holde sig væk. Lysten til at være ham nær var stærkere end instinktet, der fortalte hende, at hun burde flygte fra ham. Og nu var de her; øjeblikket, hvor hun ville miste sin sjæl, var kommet. Hun bøjede hovedet langsomt til siden, mens hun så ham ind i de øjne, der nu lyste med en overnaturlig gylden glød. "Gør mig til din" hviskede hun.

Skriv kommentar

Besvarelsen Valget er publiceret 10/05-2013 08:29 af Louise Hald (Hald) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 10/05-2013 08:29
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Britta Midtgaard (nim)
Der er noget underligt overnaturligt, jeg ved ikke hvad, noget foruroligende
7 år siden
7 år siden
#2 Louise Hald (Hald)
Ja jeg er også til det overnaturlige og fantasy. Synes det var spændende at gøre faren subtil i stedet for direkte actionpræget.
7 år siden
7 år siden
#3 Astrid Harboe (bette o)
Hej,

Spændingen er der helt klart. Sprogligt er der heller ingenting. Dog er jeg alt andet end Twilight-fan og hvis det her ikke er en reference så ved jeg ikke hvad - så mht. originalitet mener jeg ikke at teksten her består.

/Astrid
7 år siden
7 år siden
#4 Louise Hald (Hald)
Hej Astrid

Hmm jeg kan godt se hvad du mener, teksten er dog ikke skrevet som en reference til Twilight! Original? Tjah det er vel op til den enkelte hvad man udleder af teksten, og hvis det er vampyrer der falder en ind, er der selvfølgelig skrevet om det før, men det er der jo om så mange ting.

Tak for de pæne ord om det rent sproglige, så gør det ikke så meget hvis teksten ikke består ;-)
7 år siden