Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

For første gang så jeg hvordan han kiggede på mig. Det var anderledes end de andre gange. Han kiggede på mig, som om han ikke bare så, men han kiggede rigtigt på mig. Han så ind i mine øjne, ind til min sjæl og alt hvad den indebar.
Jeg mærkede en brand, der startede og løb ud til hver en del af min krop. En brand der ikke gjorde mig svedig, men en brand der lod mig brænde op indefra, så jeg blev helt blød i knæene, og troede at jeg snart ville falde om.
Falde for ham endnu engang.

Skriv kommentar

Besvarelsen Første gang han kiggede på mig er publiceret 19/05-2013 14:31 af Lizzie Katrina under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 19/05-2013 14:31
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Alexandrina Schmidt (Alexandrina)
Hej Lizzie Katrina!
Det er en smuk tekst. Passioneret og noget enhver, der har været forelsket kan genkende. Jeg kan godt lide den måde du beskriver hvordan drengen så på jeg-personen på. Det skærer virkelig ind til benet af, hvordan forelskelse føles.
Der er nogle enkelte kommateringsmangler, men ikke noget af stor betydning. Fx foran "hv-ord" og foran "der".
Ellers er det en smuk drabble :)
-Alexandrina
7 år siden