Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

I en lille landsby ved en af Dalens store floder, møder vi Lupa, sønnen i en ydmyg bondefamilie. Efter hans overgang fra dreng til mand, oplever Lupa sine første konflikter som teenager, i forsøget på at vise sig som mand i det lille samfund. Et uheldigt forhold til en af landsbyens piger viser sig skæbnesvangert og Lupa forvises fra sit fødested. Drengen, der havde udsigten til at blive bonde sådan som sin far, får visket tavlen ren og optages i Dalens krigerelite Troldejægerne.

Skriv kommentar

Besvarelsen Troldejægeren er publiceret 04/06-2013 16:03 af Thomas Schumann (Schostar) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 04/06-2013 16:03
Besvarelsen er på 83 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

11 år siden
#1 Sanne Schlægelberger Hansen (Sanne82)
Hej
Jeg kan godt lide din titel! Den ville øjeblikkelig få mig til at tage bogen ned fra hylden.
Desværre ville bagsideteksten nok få mig til at sætte den på plads igen...
Jeg ved godt der er ordbegrænsning på, men jeg ville virkelig gerne have hørt mere om krigereliten. Det ville nok have fanget mig bedre.

Hilsen Sanne
11 år siden
11 år siden
#2 Lars Bjerring (bjerring)
Fin beskrivelse som vækker min nysgerighed.
Teksten er spændene, vil en almindelig dreng blive en god kriger?

Jeg kan godt lide at du slutter med samme ord som overskriften..
11 år siden
11 år siden
#3 Ina Duelund Andersen (Tiger-ina)
Ville ønske jeg stod med bogen så jeg kunne læse den.
Blev lidt forvirret i starten da jeg forventede at det ville være en slags undrag, altså set med hans øjne. Ven da misforståelsen var udreddet, et godt billede af bogens indhold.
11 år siden