Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Alexander forlod taxaen og skridtede mod lufthavnens hovedindgang. Han forsøgte at bevare en rolig fremtoning med hænderne i lommen, så ingen fattede mistanke til ham.
"Du dér," lød en stemme bag ham.
Alexander vendte sig omkring med et spjæt og mærkede rædslen lamme ham. En betjent havde sneget sig ind på ham bagfra.
"Du ser forvirret ud?" sagde betjenten og trådte et skridt frem.
For første gang siden mødet med Storskyggen, fremviste Alexander de to flakonflasker og kastede dem på gulvet. Glasset sprængtes og indholdets gule væske flød ud.
Alexander lukkede øjnene og knuste cyanidpillen mellem tænderne. "Det er begyndt."

Skriv kommentar

Besvarelsen Storskyggens Lærling er publiceret 12/08-2013 11:09 af Tom Christian Holm Sloth under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 12/08-2013 11:09
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 StrongWords
Virkelig godt skrevet! Jeg er vild med den måde, du hurtigt skaber spænding og mystik. Jeg synes også, at du meget elegant kommer op på de 100 ord; ingen af ordene virker malplacerede :-)

Orv! Og lækker slutning ;-)
7 år siden
7 år siden
#2 Maria Bache Andersen
= HUH = der fik du da godt nok sparket spændingen til live!

Velgjort.

Maria
7 år siden
7 år siden
#3 Tom Christian Holm Sloth
Tusind tak for jeres positive kommentarer. Blev selv ret fanget af historien og begyndte at tænke på, hvorfor Alexander var endt i lufthavnen og hvad det var for noget gult væske. Derfor er jeg begyndt at skrive begyndelsen i samme dribble-stil, og forventer at den er klar til weekenden.
7 år siden
7 år siden
#4 Maria Bache Andersen
Det glæder jeg mig til.

Maria
7 år siden
7 år siden
#5 Human89
Er lidt tivivl om hvad der skete, så læste det igen...det ser ud som en scene i det øjeblik hvor en terrorhandling bliver udført. Meget action.
7 år siden
7 år siden
#6 bird by bird
Hvis du vælger at lave Storskyggens Lærling om til en bog, har du allerede den tekst der kan stå på bagsiden for at fange læserens interesse. Godt skrevet.
7 år siden