Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Calluna vokser op i en lille søvnig by ved Roldskov, sammen med sin mormor. Sin fortid kender hun ikke til. Moren druknede i skovsøen og faren er der ingen der har kendskab til.

Hendes liv får en mystisk drejning, efter hun starter på en ny skole. En uhyggelig skikkelse hjemsøger hendes drømme og myrder folk i skoven. Men er det kun drømme?

Mareridtene forsætter, og hun giver pludselig stød. Hun får brug for hjælp, hvis hun skal finde ud af, hvad der sker med hende. Hvem kan hun stole på?

En verden åbner sig med engle, hekse, ånder og gamle sagn om lygtemænd. Det gør ikke livet let, når man bare er en genert teenager, som kun ønsker sig et normalt liv. Det hele bliver blandet rundt i glæde, fortvivlelse og forelskelse, alt imens uhyggen breder sig fra skoven og fordyber sig mere og mere i Callunas sind.

Skriv kommentar

Besvarelsen Forbandelsen - mit sande jeg er publiceret 20/08-2013 08:28 af Jette Petersen (Babyangel85) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 20/08-2013 08:29
Besvarelsen er på 148 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Peter Iversen (skovtrolden11)
godt skrevet man får lyst til at læse mere fra det univers du beskriver
10 år siden
10 år siden
#2 Jette Petersen (Babyangel85)
Mange tak. Det er faktisk en bog jeg arbejder på. Den er i to bind
10 år siden