Der var engang

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort historie med valgfrit tema. Historien skal påbegyndes og afsluttes med samme sætning, og sætningen skal have en vis relation/funktion til historiens indhold. Øvelsen går ud på at få sætningen til at ændre mening i løbet af historien - og forudsætter naturligvis en vis portion opfindsomhed. "Der var engang..." må ikke benyttes i sætningen - du skal selv være lidt kreativ.

En dag i mit liv. Jeg så hende på en af mine veninders skole. Hun stod der og var så smuk. Jeg var en del genert turde ikke gå hen og sige hej til hende.

Da jeg kom hjem, kunne jeg ikke stoppe med at tænke på hende, og skrev til hendes veninde om hun ville høre om, jeg måtte få hendes telefon nummer.

Det måtte jeg gerne og vi begyndte og sms sammen. Jeg skulle i byen og spurgte om de ville med, det ville de gerne. Jeg mærkede varmen i kroppen og hjertet slog hurtigt.

Jeg blev mere og mere nervøs for at skulle møde hende igen, hvad skulle jeg sige til hende? Vi kom ind på en bar, og jeg sagde ikke så meget i starten, men det hjalp senere på aftenen.

Vi kom i snak, og det var meget dejligt. Vi sad tæt på hinanden, og jeg kunne mærke, hun ville tage min hånd i sin. Nu bankede hjertet meget, men jeg lagde min hånd i hendes.

Vi smilede til hinanden og gik videre mod et diskotek, hvor vi ville feste videre. Vi gik hånd i hånd, da vi kom ind på diskoteket, købte jeg noget at drikke til os.

Vi hyggede os meget og snakkede og dansede sammen, lige pluslig tog hun sin hånd og lagde den på min skulder, jeg tænkte, å nej hvad har jeg gjort.

Men jeg havde ikke gjort noget, hun ville bare have, vi skulle kysse, da jeg mærkede hendes læber mod mine, blev jeg varm indeni og alt blev lyserødt.

Vi satte os hen igen. Hun sad og snakkede med en ven om noget, jeg ikke vidste, hendes ven kiggede på mig og sagde " Daniel vil du ikke med hende hjem og sove". Jeg sagde, det ville jeg da gerne, da jeg syntes hun var dejlig.

Så kigger jeg på hende og siger:" hvorfor spurgte du ikke bare mig". Hun sagde: "Jeg er lidt genert, hvad der angår sådan noget."

Det var helt i orden med mig, sagde jeg til hende, hun smilet til mig og sagde, skal vi ikke snart hjem, jeg er lidt træt, jeg sagde, det kunne vi godt.

Jeg sagde til mig selv, sikke en dag i mit liv.

Skriv kommentar

Besvarelsen Dagen er publiceret 21/08-2013 11:35 af Daniel-27 under skriveøvelsen Der var engang.
Version 1 - 21/08-2013 11:35
Besvarelsen er på 374 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.