Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Gadedøren åbnes og lukkes. Hastige trin op ad trappen. Der bliver ringet på døren i stueetagen. Stilhed. Igen hastige trin. Denne gang bliver der både banket og ringet på. Stilhed. Døren åbnes, og der lyder en kort mumlen. Hele opgangen ryster da døren smækkes i med et brag. Trinnene kommer hastigt nærmere. De er helt tæt på nu. Ringklokken holdes inde, og der bankes insisterende på døren. Stilhed.Tøven? Låsen klikker og håndtaget trykkes ned. Forsigtigt åbnes døren med en knirken. Kædelåsen tillader kun en smal stribe at handle på. Men det gør ikke noget. Det skal nok lykkes alligevel.

Skriv kommentar

Besvarelsen Trinnene er publiceret 01/10-2013 16:24 af Janne Andersen (Porter) under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 01/10-2013 16:24
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Jeg tænker, om det er en form for spøgelser du prøver at beskrive? Jeg bliver i hvert fald nysgerrig efter at vide hvad der sker :-)
7 år siden