Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der var brag over det hele, alle skreg, der var røg over det hele, ingen vidste hvad der var sket. der gik ikke længe før kameraholdene var på stedet, hele verden blev informeret om den forfærdelige ulykke. D. 11 september, senere kendt som 9/11. Kewin som stod inde i højhuset, kiggede ud af vinduet og der mødte der særpræget syn, et kæmpe turistfly kom tættere og tættere på. han rystede, han håbede at flyet ville skifte retning, men det var ikke det der skete, nu var spidsen af flyet lige foran næsen på ham, det var det sidste Kewin så.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jo tak! er publiceret 04/10-2013 09:46 af Muustheman34 under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 04/10-2013 09:46
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Hove
Flot Historie Martin! Godt at se du godt kan lave noget!
7 år siden
7 år siden
#2 Jette Petersen (Babyangel85)
En barsk historie. Man kan kun gisne om hvilke tanker der løb gennem folks hoveder. Så frygteligt, men du beskriver det fint på 100 ord.
7 år siden