Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Igen tvang jeg mig selv til igen at kigge på den lemlæstede, livløse krop; det var virkeligt. Og endnu engang blev jeg ramt af trangen til at brække mig. Men snart fik jeg andet at tænke på, for lyset fra gadelamperne blandedes pludseligt med et pulserende blåt lys. Jeg vendte mig om mod vinduet og kiggede ned på gaden. To politibiler standsede foran døren til opgangen. Fandens også! Jeg følte mig pludseligt iagttaget og rettede blikket mod ejendommen på den modsatte side af gaden. Fra genboens vindue stirrede en kvinde på mig med et skræmt og forfærdet udtryk i ansigtet.

Skriv kommentar

Besvarelsen Inden flugten er publiceret 14/10-2013 21:18 af Rokisch under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 14/10-2013 21:18
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Jette Petersen (Babyangel85)
Din korte tekst får mig til at undres. Altså på en god måde. Jeg bliver nysgerrig efter at læse mere. Til at finde ud af hvad der egentlig er sket.

Jeg har lige en enkelt ting. Din første sætning har ordet "igen" til at stå to gange. Slet det ene så vil den fungere :-)
7 år siden