Drabble-action

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord, også kaldet en drabble. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Jeg løber. Kigger mig tilbage. Ingenting. Men jeg kan høre dem. Overalt. Ved siden af mig, bag ved mig, ovenover mig, nedenunder mig. Inde i mig. Det ved jeg, men jeg vil ikke tro det. Jeg stopper op. "Kujon! Idiot! Vend om!". Min kæbe spænder. "NU ER DET GJORT!" Råber jeg. Af hvem? Af alle. Jeg kaster den sidste flaske. En flamme stikker op foran mig i en gevaldig fart. Det svider i mit ansigt og i mine hænder, men jeg bliver stående. Bare lidt endnu. "Nu er det gjort". Min egen sagte stemmer falder i et med de andre.

Skriv kommentar

Besvarelsen Hvem siger er publiceret 31/10-2013 23:28 af Medthe under skriveøvelsen Drabble-action.
Version 1 - 31/10-2013 23:28
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 15.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Lars Find-Andersen (Bibelot)
..skriv en meget kort fiktiv actionpræget tekst på præcis 100 ord.
Fiktiv og actionspræget er da opfyldt. Spændingsmomenterne er også godt beskrevet, men handlingen er lidt for åben. Læseren gætter da med, men det bliver på det uvisse plan.
"NU ER DET GJORT!" antyder noget centralt, især da du gentager det, men hvad er usikkert?
Er sætningen ... "Kujon! Idiot! Vend om!". ... noget han/hun siger til sig selv? Fint emne, men lidt mere fokus på problemet ville gavne. Gerne med en kontrast.
Bibelot
7 år siden
7 år siden
#2 Medthe
Egentlig er de ment som personens egne stemmer - taler for/imod, så hele historien drejer sig om et personligt dilemma, som skulle være til læsernes egen opfattelse. Men jeg ser, at det ikke fremgår så tydeligt at det er personen selv. Tak for kommentaren!
7 år siden