Linie B, Høje Tåstrup - Holte

Inspirationsøvelse #7

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 5 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 5 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 5 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

Rulletrappen var, naturligvis, ude af funktion og trappen burde sættes i samme kategori, tænkte hun, da skosnuden hang fast i den skridsikre gummibelægning - what a joke. S-toget, plastret til med fantasiløse tags, gled brummende ind på stationen og standsede med et orgasmeskrig. Hun valgte en dør midt i toget for at slippe for de øvrige passagerer, uden held. En fed, dårligt klædt kontorfidus plantede sig skråt overfor hende og begyndte at rette på sin mappe og pudse sine sko imens han forsøgte at se op under hendes nederdel.
I dag var den sidste dag i hendes liv, so what the fuck. Hun spredte benene og stak klippekortet ind i trussekanten som en prisseddel. Fedeberg begyndte straks at svede og gøre tiltag til at hæve Titanic - hun gav ham fingeren og viste ham et nanoglimt af den automatpistol der lå i den billige laktaske. Kolossen fortrak til en anden kupe, i en hast som var han truet af strålingsrisiko.
Toget, befolket af halvdøde mennesker med gratis aviser og mobiltelefoner der blev betjent med blækspruttefingre, forsatte sin dødsgang ind imod byen - til tiden forkyndte en stemme på Valby Station.
For sent, tænkte hun, jeg skulle ha' befriet det lede svin for hans forskruede hjerne for flere måneder siden. Den flinke talekonsulent der ville hjælpe hende til en god karrierer, ja tak, hun lærte at bruge munden på en alternativ måde.
Togets slingren havde fjernet vreden fra hendes sind, og hun forbandede at endnu en chance var forspildt. Pistolen ville blive gemt og hun ville forsætte de orale, kvalmende udskejelser med fedeberg og hans venner. Hun lænede sig tilbage og koncentrerede sig om væsken der hobede sig op i øjets underkant. Toget buldrede ind på sportærrenget ved Dybbøelsbro, og bevægelserne blev uregelmæssige og hoppende. Lydkulissen steg i volume og frekvens da boogien slap sporet.
Hun smilede - måske var der stadig håb...
Tilfældige ord: automatpistol, talekonsulent, strålingsrisiko, blæksprutte, prismærke

Skriv kommentar

Besvarelsen Linie B, Høje Tåstrup - Holte er publiceret 01/11-2013 21:33 af Kubeba G Lui under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #7.
Version 1 - 01/11-2013 21:33
Besvarelsen er på 312 ord og lix-tallet er 40.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

10 år siden
#1 Lisa_F
Saadan kender jeg ogsaa Linie B. Du ender som PR-medarbejder for DSB, hvis du fortsaetter paa den maade. Det er fint, hun ikke skoed nogen i toget. Det er ligesom den tikkende bombe under bordet, som Alfred Hitchkock talte om.
10 år siden