Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Kitty på 14 år kæmper med sig selv og forholdet til sine forældre, men hvordan skal hun magte det når hun plages af mareridt og forfølges af monstre? Er hun blevet skør, og hvordan skal hun nogensinde kunne tale med sine veninder om det?

Kitty søger den gådefulde bog som forandrede hendes liv. I en jagt på at finde svar må hun overleve angreb fra overnaturlige væsner og holde en dyb hemmelighed overfor familie og venner. Hvem er englen som hjælper hende i nøden og hvad prøver drømmene at fortælle hende?

Skriv kommentar

Besvarelsen Bogens forbandelse er publiceret 09/08-2014 23:02 af Maria Aagaard (maraja85) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 2 - 31/08-2014 00:32
Besvarelsen er på 91 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Kristian Andersen (Den_Friske)
Lyder som en spændende bog. Hvis den kom ud ville jeg i hvertfald læse den.
5 år siden