Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

En dør smækker bag mig. Alt er mørkt. Den gabende stilhed river i min strube, prøver at få mig til at skrige, men jeg vil ikke give efter for trangen. Hvis jeg skriger, finder de mig. Jeg må være stærk. Må holde ud. Kulden trænger ind under min hud og får min krop til at ryste ukontrolleret og panisk. Jeg må være stærk, hvis jeg bevæger mig, finder de mig. Mørkets dæmoner tester mig, river i min krop og snor sig om min hals. Min hals snører sig sammen, mine vejtrækninger bliver hurtigere og nærmest gispende. Jeg må være stærk.

Skriv kommentar

Besvarelsen Jeg må være stærk er publiceret 26/09-2014 17:55 af Kristina Munk Kruse (KristinaMK) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 27/09-2014 15:57
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Nadia Kristensen (Semper ardens)
Godt skrevet, jeg kommer til at tænke på følelsen angst når jeg læser det :)
9 år siden
9 år siden
#2 Christian Krogh Lusty Halling (halling)
God tekst, med en masse mængder af angst. Du kan sikkert omskrive denne tekst til et digt, den ville egne sig perfekt.
9 år siden
9 år siden
#3 Lars Dorf Lundeman (looboo)
Udemærket lille tekst.
Man kan jo få nærmest det ud af den, som man nu lige er i humør til.
Jeg kan specielt godt lide sætningen: "Den gabende stilhed river i mine strube, prøver at få mig til at skrige," Selvom det jo hedder "min strube".
9 år siden
9 år siden
#4 Kristina Munk Kruse (KristinaMK)
Tak for jeres kommentar, dem er jeg glad for. Og tak for rettelsen, den havde jeg slet ikke set. Retter den med det samme.
9 år siden