Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Solen var langsomt på vej ned, ude i horisonten. Jeg gik mellem de forladte biler, og spejdede efter nogle former for liv. En bildør gik pludselig op, og en person trådte ud. Han havde et tomt dødt blik, og stod bare og stirrede på mig. Jeg tog nogle skridt mod højre for at få en bedre skudvidde. Det oversavede jagtgevær ville være det rigtige våben. Jeg trak det op af tasken og ladte det med hagl. Sekunder før jeg skød, hørte jeg en rædselslagende lyd af slæbende fødder bag mig. De kommer, jeg er omringet. -Hvorfor nu!? Mumlede jeg.

Skriv kommentar

Besvarelsen De døde´s land er publiceret 27/09-2014 09:47 af Christian Krogh Lusty Halling (halling) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 27/09-2014 09:47
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Lars Dorf Lundeman (looboo)
Ja, der er nu ikke noget som en god gammel Zombiehistorie.
Sætningen "spejdede efter nogle former for liv" er en smule kunstg, syntes jeg. Den kunne fint erstattes med blot "spejdede efter liv" e.l.
Det hedder "ladede det med hagl" og ikke "ladte det med hagl".
Bagateller, vil nogen sige, men det irriterer mig en smule når jeg læser så kort en tekst.
9 år siden
9 år siden
#2 Carina Skjellerup (Skjellerup)
super fint :)
minder mig lidt om "walking dead" serien ;)
det er altid når man er allene en aften sådan noget sker :D haha
syntes den er lidt hyggelig at læse :D
9 år siden
9 år siden
#3 DaddelHans
Du har nogle gode ordvalg og en god historie.
Jeg ville have sat sætningen "Jeg tog nogle skridt mod højre for at få en bedre skudvidde", efter jeg havde taget et våben op - det virker bedre for mig! :)

Derudover er der nogle egentlige sproglige fejl, som kunne være rettet, hvis du havde læst igennem 1-2 gange! :)
9 år siden
9 år siden
#4 j.valentin
godt plot, en spændende intro til en god zombiehistorie, ja, nogle enkelte småfejl, men det er også svært at kunne fatte sig på præcis 100 ord, dertil rigtig fint skrevet
9 år siden