Under vores overflade

Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Bare lidt længere ud. Vandet rammer mig hårdt, når jeg skubber mig længere frem. Kulden bider i min krop, men jeg fortsætter. Ikke for deres skyld. Jeg skal bevise over for mig selv, jeg godt kan, at jeg er en af dem. Jeg kan høre de andre råbe inde fra bredden. Mine ben bliver svage og mine arme er trætte. Vandet strømmer ind fra alle sidder og lydene forsvinder. Jeg kæmper efter vejret, men mine lunger fyldes med vand. Jeg synker længere ned. Mit hoved rammer noget hårdt og jeg når lige at betragte vandet skifte farve, inden jeg forsvinder.

Skriv kommentar

Besvarelsen Under vores overflade er publiceret 29/09-2014 17:28 af AnnaMK under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 29/09-2014 17:28
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 j.valentin
godt skrevet, jeg kan lide den måde du gør historien levende, ved brug af en masse beskrivelser. man kunne nok bruge nogle flere handlinger, i steddet for nær så mange beskrivelser, men det er godt, især den indre dialog om hvorvidt hun er en af de andre. flot arbejde
9 år siden