Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Kristine går ind af døren. Blodet ligger som en blød dug over gulvet. De har været her! Den øverste etage var faldet ned i stuen, og ledningerne hang ud fra væggene. Kristine kigger langsomt hen mod køkkenbordet, der er et par meter fra hende.
"Døden er nær" Står der på en seddel, der ligger lige så fint på bordet. Hun kigger undrende på sedlen. Kristine går gennem køkkenet i sine bare tær, der bliver svøbt i det mørke blodbad. Hun stiller sig ved vinduet.
Hun kunne ikke mærke mere. Kun et koldt sug gennem maven. Hun kunne mærke blodet flyde.

Skriv kommentar

Besvarelsen Blodet er publiceret 10/12-2014 14:27 af Ida Sofie Sternhagen Nielsen (idax6494) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 10/12-2014 14:27
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Anne Sophie Schou (Fitte)
Jeg ser alt for meget filmdrama i den fortælling. Du har nogle rigtig fine billeder på det drama, men lidt "for" katastrofalt og på en måde lidt surrealistisk (?) til min smag. Jeg leder lidt efter en drabble der tager en banal situation, og klistrer det gennemgnaskede katastrofetyggegummi på og fortæller mig noget der ikke er en kliché.. :)

Tak for læsningen.

/ Anne Sophie
7 år siden