Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Når alt er ligegyldigt, Kaffeposer i vasken, fugtige vægge, bananskræl i vindueskammen, siger jeg fra for sent, men uden at jeg dog kan komme videre, for han står i gamle underbukser på kanten af et vanvid, der æder mig hurtigere end det æder ham.
Jeg er ude af mig selv, kender jeg levningerne efter at have ædt dem i årevis, for jeg har viklet mig ind i en katastrofe, hvor han brænder bananfluer af, for at holde bestanden ned fra affaldsdyngen, hvorefter kulden føles enorm og jeg lader min rettigheder til at vælge mit eget liv, skylde ud i kloakken.

Skriv kommentar

Besvarelsen Armod er publiceret 03/02-2015 20:47 af Lita Domino under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 03/02-2015 20:47
Besvarelsen er på 100 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Ylvensprylven
Billedstærk og fængende beskrivelse af håbløsheden.
5 år siden
5 år siden
#2 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Lita
Jeg fortolker det som om at personen har en depression, sm han/hun ikke kan komme ud af.
Vh. Jytte
5 år siden
5 år siden
#3 Amanda Sofie Jensen (AmandaSofie)
Du får virkelig sat en scene og en stemning her, jeg er vild med det!
5 år siden
5 år siden
#4 sannetoudal
Vild scene - brænder bananfluer af! Man havner lige præcis i det ulækre køkken. Et par ting kunne gøres skarpere, der mangler fx et r og et e enkelte steder og noget med sætningskonstruktioner, der forstyrrer så man ikke 100 % skydes direkte ind i dit univers :) ellers får man virkelig lyst til at læse mere
5 år siden
5 år siden
#5 DearJolene
Wow, bom! Så er vi midt i en spændt situation mellem to mennesker som ikke kan mere. Fantastisk brug og leg med ordene. Bananskræller i vindueskarmen, brænder bananfluer af! Det er fedt og anderledes.

Mvh. Amanda
5 år siden