Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Der var en storm på vej mod min by, men jeg var ligeglad. Det eneste jeg kunne tænke på lige nu var bare at jeg måtte væk hjemme fra for der var sket noget som ikke var meningen der skulle ske. Jeg have slået min stedfar ihjel fordi han havde misbrugt min søster og mig i 2 år. Jeg løb hen til den kirke hvor min mor og far var begravet. Jeg gemte mig der for det var det eneste sted min stedfar ikke ville ture komme på grund af præsten. Præsten var den eneste ven jeg havde overhovdet[...]

Skriv kommentar

Besvarelsen Kirken er publiceret 05/04-2015 16:16 af mini panda muffin under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 05/04-2015 16:16
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik)
Hej :)

God lille katastrofe du har fået ned på "elektronisk papir" ;) Jeg kunne godt lide emnet du tager fat på, men for mig er det et eller andet ved det der ik' helt passer, eller kunne gøres bedre måske... Jeg må beklage at jeg ikke helt kan skrive hvad, måske sker katastrofen for hurtigt, men da der kun skal være 100 ord kan det være svært.

Det gode er at jeg virkelig kunne føle katastrofen og ros for det :)
6 år siden