Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Skulle nogen overhovedet opdage øjnene der flakker, så ville det være en katastrofe, der ryster hele min façade og sætter gang i en lavine af mit selv og lader mig flyde nede over min egen krop, som et nopret forstenet bjerg, der med sit ynde emmer af gudfrygtig respekt. Men heldigvis sker mit skred ikke udenpå, istedet så raser orkaner og tyfoner i mit indre. De smider mine minder rundt i et ondsindet tempo og ligesom med min tørretumbler så er hele ideen at give fred, at opnå hjertets katharsis. Midt i syndfloden af mennesker. Der snitter det mig. Ensom.

Skriv kommentar

Besvarelsen Katharsis er publiceret 09/05-2015 22:42 af Tom Hedensby under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 2 - 09/05-2015 22:44
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 35.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Tom Hedensby
Navlepilleri af den sværeste slags.
9 år siden
9 år siden
#2 Gry Larsen (Skriveren91)
Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår den. Søgte så på ordet katharsis, og at det er en eller anden form for religiøs renselse. Handler den om at personen ikke føler at han/hun opnår renselse?
9 år siden
9 år siden
#3 Simonegreve
Super godt skrevet.
Dit sprog er flydende og flot beskrivende, og du formår at gøre teksten fængende.
Jeg er enig med Gry. Jeg forstår den måske heller ikke fuldstændigt, men det virker som om det er meningen, og det kan jeg faktisk rigtigt godt lide. Man sidder tilbage og har noget at tænke over.
Rigtig flot :-)
9 år siden
8 år siden
#4 Tom Hedensby
Ja. Det handler om at få renset sit hjerte for alt det der gør at man ikke tør. Vi er her kun til låns og alligevel skjuler vi os
8 år siden