Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Han smilede til sit spejlbillede, mens en sveddråbe drev ned ad hans pande. Den skiftede retning, da den mødte en dunkende blodåre i hans tinding. Gled videre ned langs brynet og ned til kindbenet, som stak ud fra hans knoglede ansigt. Han fulgte dråben med øjnene, og fangede den med tungen, inden den dryppede ned på hans krogede hånd, som han langsomt hævede mod ansigtet. Han kiggede sig selv en sidste gang i øjnene, inden han mærkede det kolde metal mod panden. Det føltes mere ægte, end noget andet, han nogensinde før havde følt. Han var glad. Så skød han.

Skriv kommentar

Besvarelsen Spejlvendt glæde er publiceret 10/05-2015 23:03 af Simonegreve under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 10/05-2015 23:03
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

9 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Simonegreve
Faktisk en rigtig uhyggelig Drabble-katastrofe du har skrevet, hvor du skildrer sveddråbens vej.
Vh. Jytte
9 år siden
9 år siden
#2 Thomas V. Nielsen (Konkret)
Hej Simone

Jeg synes, du løser opgaven, da essensen af disse skriveøvelser er at teste forfatterens evne til at udtrykke sig kortfattet. Flot brug af show. Dramatisk afslutning. Godt gået :-)

Med venlig hilsen

Thomas
9 år siden