Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Alting var tomt omkring ham. Det var, som havde han mistet alle sanser på én gang. Som var han på få sekunder blevet smidt fra alting og ud i ingenting. Panikken bredte sig i ham, men skabte straks efter en slags ro, der langsomt spredte sig til hele hans krop. Noget kunne han dog mærke. Langsomt begyndte hans sanser at vende tilbage. Først kunne han lugte røgen og smage blodet i sin mund. Så mærkede han kulden og regndråberne mod sin hud. Derefter kom lyden af sirenerne. Da han endelig slog øjnene op, var alt han så den brændende bil.

Skriv kommentar

Besvarelsen Tomrum er publiceret 23/09-2015 23:25 af Effy Sørensen (KarenDS) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 23/09-2015 23:25
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Thomas U. Nielsen (Thomas89)
Hej Effy.

Det er en udemærket tekst, som du har skrevet. Selve skriveøvelsen har du løst til punkt og prikke og det fungerer rigtig godt. I teksten formår du med få ord at skabe en masse indtryk og selvom du ikke siger det direkte, så er man ikke i tvivl om, hvad det hele handler om.

Et lille råd, kunne være at kigge på dine punktummer, som engang imellem kan virke lidt bremsende. Min pointe er, at du derved kan du gøre dine kommende tekster mere fyldende. Det er selvfølgelig en skriveøvelse, som der sætter begrænsninger, så jeg ved ikke om, det er et råd, du kan bruge fremover.

Tak for læsningen.

Thomas.
8 år siden
8 år siden
#2 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Effy
Du laver en meget fin opbygning af teksten til drabble-katastrofen, hvor han opdager han er i eller ved den brændende bil. Godt valg af overskrift, for det må virkelig være et tomrum at ligge der, og vide at der nok ikke er mange chancher for at overleve.
Vh. Jytte
8 år siden
8 år siden
#3 Anne Sophie Schou (Fitte)
Kan rigtig godt lide den trinvise føling han får med situationen. Godt beskrevet.

/ Anne Sophie
8 år siden
8 år siden
#4 Sys Høj (Forårsglad)
Mellem tid og rum...uden forbindelse til noget
8 år siden