Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Martin skærer tænder og hamrer næven i rattet. Rasmus Seebach i radioen er pisse irriterende, for Martin vil bare videre efter at have holdt stille i... Han kigger igen på sin smartphone... 1 time og 43 minutter. Endnu en politimand ser ind gennem ruden og giver tegn til, at Martin skal blive holdende. Martin udstøder en opgivende latter; som om han har et valg. Politimanden fatter selvfølgelig ikke, hvor vigtigt det møde er, og at det her for fanden da ikke kan være Martins problem. De burde skride hjem hele bundet istedet for at rende hovedløse rundt her på E45.

Skriv kommentar

Besvarelsen Pisse irriterende er publiceret 02/10-2015 22:32 af Liv Neslo (OensketBrugernavn) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 02/10-2015 22:32
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 år siden
#1 Jytte Black (Lilla Blomst)
Hej Liv
Vi får her indblik i en virkelig katastrofe for et menneske der holder på motorvejen og skal til møde. Du har klaret din øvelse virkelig fint.
Vh. Jytte
8 år siden
8 år siden
#2 Mai Omi
Du har virkelig ramt irritationen godt! Jeg kan relatere også selvom jeg ikke har kørekort.
(Især til det med Rasmus Seebach) :)
8 år siden
8 år siden
#3 Sys Høj (Forårsglad)
--man kan mærke Martins fod på gasperdalen hvor den sidder og venter på at komme af sted og er godt skrevet om irriteret og utålmodig...
8 år siden