Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Virkeligheden syntes at forsvinde. Festen, han før havde været en del af eksisterede ikke længere. Tyngdekraften foldede hans krop sammen, så han forsvandt ind i det sorte hul, der pludselig befandt sig i sofaen. Den eneste lyd, der fyldte hans ører var hjertets kamp. Kampen for at trænge ud af hans bryst. Forsøget på en flugt mod friheden. Men uden det var han intet. Fra hans øjne så han kun farver, der bølgede hen over rummet. Med et blev alting sort. Hjertet var sluppet fri. Der sad han, opslugt af intetheden, mens verden fortsatte som den altid havde gjort det.

Skriv kommentar

Besvarelsen Intetheden er publiceret 10/02-2016 11:17 af Marie F under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 10/02-2016 11:17
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 27.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

5 år siden
#1 Lars Thor Smith (soltjeneste)
det lyder som det punkt i drikke-orgiet, hvor rusen vender og bliver til en skärende indadvendthed, som langsomt går over i noget andet, nemlig mere eller mindre bevidsthedlöshed, indtil man på en eller anden måde, man ikke husker får sig bugseret ud på toilettet og tisset uden at vise hvordan og så i kraft af et eller andet hidtil uopdaget overlevelsesindstinkt får taget jakken på, mens nogen töser står og griner til en i döråbningen - og så släbt sig ud på Vejen, hvor man bruger fartstriberne i midterrabatten som orienteringsmärker på vej hjem, indtil man endelig falder om i noget, der ligner ens egen seng og går ud som et lys
5 år siden