55 fiction

Opgavebeskrivelse

Fat dig i ekstrem korthed! Skriv en kort fiktiv tekst på præcis 55 ord, som omhandler en eller flere personer, og hvor omdrejningspunktet samtidig er en konflikt som løses til sidst. Formålet er at udtrykke sig kortfattet, meget kortfattet, og samtidig teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer på en yderst begrænset plads. Begrebet "Fifty-five-fiction" udspringer oprindeligt af en skrivekonkurrence i New York Times.

En kat løb engang hjemmefra. Ej var den til at finde igen og den kommer heller ikke lige just hjem igen. Familien, den der mente at de ejede katten, ledte i alle byens afkroge, de var også derude om natten. En sen aften var de bakket ind til deres garage. Et splat lød, eftersøgningen stoppede

Skriv kommentar

Besvarelsen Katten forsvandt om natten er publiceret 27/03-2016 19:20 af Kristian Josefsen (nougatfætter) under skriveøvelsen 55 fiction.
Version 1 - 27/03-2016 19:20
Besvarelsen er på 55 ord.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

7 år siden
#1 Vagn F. S. Ejegam (Nesnerøs)
meget morsomt. Nu er jeg godt nok selv hundemand, så selvfølgelig ikke sikker en, der er til katte ser det morsomme i det :)
Lidt rim, men uden det bliver over gjort.
Alt i alt temmelig vild med det.
7 år siden
7 år siden
#2 Rikke Andersen (Dybbroe2007)
Ej den var direkte klam, men god. :)
7 år siden
7 år siden
#3 Cathrine Thomsen (Cathrine08)
Teksten fangede mig ikke helt. Der mangler noget usædvanligt som jeg ikke før har set i tekster. Katten dør og det er sørgeligt.
7 år siden
7 år siden
#4 Kristian Josefsen (nougatfætter)
Tak for kommentarene :)
Synes også selv det var en ret sjov slutning, men det jo som man ta'r det
7 år siden
7 år siden
#5 F.J.M
Hahaha, sikke en sjov fortælling, kan godt lide den :)))
7 år siden