Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Det var det ! Ingen tegn på liv. Bomberne hærer jeg stadig falde ude i horisonten hvor de nu tæppebomber villakvarterer og dagsinstitutioner. Blodet flyder ud på gaderne og minder os om at vi er ens inden i. Og blod lugter ! Død lugter. Jeg kan lugte det allevegne nu. Jeg indånder askene fra de brændte huse når jeg trækker vejret. Kunne jeg bare med et tryllepust; Puste det hele tilbage til liv og glade dage. Men glade dage er utopi i disse dage. Liv er overvurderet, og dem af os, som er tilbage, viger fra alt og alle af ren frygt..

Skriv kommentar

Besvarelsen Fra Aske Til Liv er publiceret 22/10-2017 17:47 af Michael Nevstrup Andersen (Nevstrup Andersen) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 22/10-2017 17:47
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

6 år siden
#1 Michael Nevstrup Andersen (Nevstrup Andersen)
Jeg vil godt starte med at give mig selv lidt kritik ! Der er en stavefejl. Der skal står: "Bomberne hører jeg stadig". Og ikke: "Bomberne hærer jeg stadig".

M
6 år siden
6 år siden
#2 Nils Højsager-Jessen (storyteller)
Spændende og lysende klart billede for mine øjne. Godt sat sammen. Det er svært at skrive med en så klart defineret ordbegrænsning.

"hærer" skal nok være hører, I de to sætninger hvor der står "Puste det hele tilbage til liv og glade dage. Men glade dage er utopi i disse dage." Bliver anvendelsen af tilbage, glade og dage lige rigeligt.
6 år siden
6 år siden
#3 Gaia Liv
Uha. Væmmelige billeder, men det er nok meningen. ;)
Jeg kan især godt lide den underspillede sætning: og minder os om, at vi er ens indeni. Den er den mest skræmmende sætning for mig, fordi min hjerne straks producerer det uhyggelige billede, som den refererer til.
Meget dramatisk.
Vh
Gaia
6 år siden