Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Endelig er jeg færdig med min digtsamling . I starten ville jeg have den skulle hedde. En stille afsked . Jeg kunne hurtigt fornemme at det ville virke som en døds annonce og det er der ikke meget salg i. Den kom så til at hedde. På kanten af skønheden . Det er en samling af mine digte som er positive og håbet vil nå ud til talrige mennesker så flere kan få en bedre tilstand end verden er i lige nu.

Skriv kommentar

Besvarelsen På kanten af skønheden er publiceret 16/06-2018 16:24 af Ann R. Sørensen (Savanti) under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 16/06-2018 16:24
Besvarelsen er på 79 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.