Point of no return

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst, der tager sit udgangspunkt i udtrykket "Point of no return". Udtrykket skal forstås på den måde, at her er der ikke mulighed for at vende om. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje. Din tekst SKAL indeholde et tydeligt "point of no return", hvor det er 100% sikkert at der ikke er nogen vej tilbage.

For mange år siden. Skete der voldsomme ting og sager . Situationen var ussel for pigen der blev indlagt til disse formål . Nu er der gået over 10 år. De tænker ikke mere over det for de har fået deres belønninger for det hun skulle klare for dem.
Fordi det er sket for mange mange år siden er det ligesom om der ingen fortid er omkring det gørenålene er jo klaret . Hun må stadig leve et liv på deres vilkår, men der er ingen vej til bage, men der er heller ingen vej frem. Det usynlige kan ikke længere røres. Men hun lever lidt endnu selv om forinden ligger og ulmer selv om det er for aent. Nej, der er ingen vej tilbage, og der er måske heller ingen vej frem men måske er de to ting uløselige forbundet i det uskrevne regler.
De er kommet videre, det er hun måske også, men hun mangler at få udfyldt det tomrum de har stjålet i alle disse år.
Nej der er ingen vej tilbage kan forståes på to måder og alligevel er hun på vagt selv om de gjorde det mod hende for så mange år siden . Hendes hukommelse er som en elefant selv om hun er lille og elegant måske er det på tide at komme videre spurgte hun sig selv, men det var hun jo allerede.
Mange år er ser gået siden mon nogen af de andre der var med i deres spil, stadig tænker over det de gjorde, eller er de ligeså ligeglade ??.
Nej, der er ingen vej tilbage for hun er blevet stærk og erfaren . Hun tør sige fra nu, så der er ingen vej tilbage . .alligevel er hun erfaren nok til ar tænke over de ord hun bruger.
For at der ikke skal komme en vej tilbage. Der we ingen vej tilbage, og det er som om fortiden er glemt, alligevel må hun glemme det, men det kan hun ikke. For det er vigtigt at huske hvad der skete så det ikke gentager sig. Derfor på grund af hendes stærke psyke og ville , så er der ingen vej tilbage . Men der er en vej frem og det bliver med henes primisser. Så kan folk omkring tænke sit og se med deres øjne hvad hun er for en og alligevel komme til at huske .

Skriv kommentar

Besvarelsen For mange år siden er publiceret 17/06-2018 12:40 af Ann R. Sørensen (Savanti) under skriveøvelsen Point of no return.
Version 1 - 17/06-2018 12:40
Besvarelsen er på 387 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

1 år, 10 måneder siden
#1 Ann R. Sørensen (Savanti)
Undskyld stavefejl hist og her. Håber i synes om historien alligevel
1 år, 10 måneder siden