Min synopsis

Opgavebeskrivelse

Forestil dig at du drømmer om at udgive en bog. Det er en god drøm. Forestil dig nu endvidere at du har selve bogen mellem hænderne, en situation som dine læsere snart vil stå i. Hvordan skal omslaget "sælge" bogen til dine kommende læsere? Skriv en såkaldt synopsis/synopse for bogen. En synopsis eller synopse (fra græsk) er en sammenfatning, oversigt eller kortform af noget længere. Altså sammendraget på bagsiden af din fiktive bog. Titlen på besvarelsen skal være din fiktive bogs titel.

Lægen sagde, vil du leve eller dø? Valget om respirator resten af livet faldt for mig rigtig let. Imens på samme stue under min indlæggelse, var der fem der valgte døden frem for livet. Nogle forstod jeg, andre der var så unge, var så fjern fra min verden og tankegang . Familier der udstøde deres kære, hvis de ville vælge respirator, pga religion. Hvor er jeg glad for i Danmark vi har egen fri vilje, og vi akseptere hinandens forskelligheder. Mit liv er forandret på mange måder, men gud jeg elsker livet. Og denne gang er det mig der har valgt livet, og ikke livet der har valgt mig.

Skriv kommentar

Besvarelsen Døden banker på er publiceret 30/06-2018 10:43 af Lykkegiver under skriveøvelsen Min synopsis.
Version 1 - 30/06-2018 10:43
Besvarelsen er på 108 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

2 år siden
#1 Liza Dal
Rigtig spændende emne, som du tager op. At vælge respirator til, for at vælge livet til. Det kan jeg godt lide.

Jeg syntes det kunne være spændende at høre mere om dilemmaerne med respirator-tilvalg i din tekst. Jeg vidste fx ikke at nogen kunne finde på at afvise brugen af respirator pga religion. Det er ret hjerteskærende at tænke på, når jeg ved hvor givende det har været for respirator-brugeren at få den!

Jeg kunne også tænke mig, at du uddybede hvorfor nogle valgte døden frem for livet. Hvad var dine tanker om deres begrundelser fx.

Hvad er forandret i dit liv, er det blevet sværere, men godt alligevel, eller var det sværere før, men bedre nu...

Og hvorfor valgte du livet til?

Det er tankerne fra mig, som læser. Jeg får appetit på din tekst, men jeg mangler "svar" og uddybelse
2 år siden
2 år siden
#2 Liza Dal
Jeg skynder mig lige at tilføje, at jeg først lige opdagede at der var en besvarelse til en bagside-beskrivelse af en bog. Jeg ville læse din, hvis den var i mine hænder, for jeg er nysgerrig
2 år siden