Deja-vu

Opgavebeskrivelse

Skriv en kort fiktiv tekst hvor hovedpersonen til en vigtigt møde oplever et deja-vu undervejs i historien (fornemmelsen af at have haft en bestemt oplevelse før). Skriv teksten i 1. person ental (jeg-form) og prøv at afslutte med en cliffhanger. Du vælger selv historiens genre. Læs mere om begrebet deja-vu her: http://da.wikipedia.org/wiki/Deja-vu

Jeg var omkring 14 år gammel.
Jeg gik i mine egne tanker. Det havde været en dum dag i skolen. Atter en dag hvor jeg var blevet drillet med min næse. Se hun er gået ind i en dør, se hendes mor har slået hende med en stege pande. Hendes far har kørt hende ned med en lastbil. Hun ligner et trafik uheld. Ordene vil altid være i mit hoved lige meget hvor gammel jeg er, vil denne undertrykkelse altid hjemsøge mig.
Jeg kom gående hend af vejen da jeg havde fået fri og skulle hjem. pludselig blev jeg stoppet af en ung kvinde som talte engelsk, hun sage: hallo Tina How are you?
Jeg kiggede forbavset, da denne kvinde var fremmede for mig. Hun spurgte hvad jeg lavede der når jeg boede i L. A. forvirret fremstammede jeg på engelsk at jeg var i min hjemby, og jeg ikke anede hvad hun talte om. Hun viste mig så et billede af en person der lignede mig på en prik.
Jeg forstod ingenting. Hvem var den pige der lignede mig så meget? (jeg tror det hele var en måde at få mig til at se mig selv på flere måder). Jeg gad godt møde den kvinde, som ligner mig så meget. Hvem er hun?
Hvor er hun fra?
Har hun lidt samme skæbne som jeg? Alle disse spørgsmål vil altid være i mit sind. Hvordan finder jeg denne kvinde igen?
Årene går og jeg blev 20 år gammel. Pludselig endag da jeg kigger i min postkasse ligger der en konvulut med billeder af en kvinde der ligner mig. Jeg er forvirret, disse billeder er taget steder jeg aldrig har været. Det ene billed beskriver stedet i en drøm jeg engang har haft. Der er ingen afsender. Jeg gemmer billederne. Jeg har ingen mulighed for at finde ud af hvem der har sendt disse billeder. Jeg ved ikke hvor jeg skulle starte. Dette vil altid være et ubesvaret spørgsmål i mit liv. Jeg undres og gad vide om jeg om 10 år fra nu måske møder denne kvinde der ligner mig.og så endelig kan få svar på alle mine spørgsmål.

Skriv kommentar

Besvarelsen Mig selv eller jeg? er publiceret 30/06-2018 07:11 af Lykkegiver under skriveøvelsen Deja-vu.
Version 1 - 30/06-2018 07:11
Besvarelsen er på 360 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.