Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Blodet flyder, dét i uanede mængder. Afrevne lemmer ligger spredt ud over torvet. En arm her, en finger der. Og derhenne ligger et ben - det vil sige, benet fra knæet og nedefter. Der er stadig en røgsky over pladsen. Tyst efter braget. Også fuglene tier. Afventende, lyttende, med de små hoveder på skrå. Stilhed. Men pludselig, barnegråd. Et højt hyl flænger stilheden, det er, som om jeg kommer op fra under vandet, tager et stort befriende åndedrag. Men det er ikke som forventet. Men som kviksølv. Den tunge, varme, tykke væske brænder hele vejen ned. Ætser halsen, ætser væk.

Skriv kommentar

Besvarelsen Dør jeg? er publiceret 08/10-2019 15:23 af Lisa Høgh Eskildsen (lisae) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 08/10-2019 15:23
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

4 år siden
#1 Torsten Westh (Trendus)
Voldsomt og intenst...
4 år siden
4 år siden
#2 Dennis Klingenberg (Klingenberg)
Det er en voldsom tekst, og selv om jeg på ingen måde har oplevet noget lignende, så fik jeg en lille følelse af at være der, jeg kunne virkelig godt lide den.
Tak for en god læse oplevelse.

- Dennis
4 år siden
4 år siden
#3 Mulleandersen
Du skriver godt, Lisa. Du fangede mig.
4 år siden
3 år siden
#4 Lizette-Amalie
Katastrofe det må man sige. Den ultimative.
Jeg har tit selv haft lyst til at skrive den historie, men aldrig kunne finde ordene.
Det er meget dramatisk og der er ikke lagt fingre i mellem - man ser virkelig katastrofen er ramt.
God tekst.
3 år siden