Drabble-katastrofe

Opgavebeskrivelse

Fat dig i korthed - og skriv en meget kort fiktiv tekst på præcis 100 ord med katastrofe som omdrejningspunkt. Formålet med en drabble er at udtrykke sig kortfattet og at teste forfatterens evne til at udtrykke interessante og meningsfulde ideer i en yderst begrænset plads. Læs også mere om begrebet drabble på Wikipedia.

Min krop rammer asfalten med en underlig skrabende lyd. Fuglene er stoppet med at synge, og en mand uden stemme kommer løbende, mens han tager sig til hovedet. Han falder på knæ foran mig, men jeg bliver blændet af bildørene der omringer os. En kvinde med en telefon. Blodige hænder. Et ansigt over mit, der rytmisk drypper salte tårer.
Solen bager på den fynske landevej og min krøllede racercykel. Jeg mærker intet, og det er sært, når de andre må mærke så meget. Gule frakker flimrer forbi. Det er perfekt kørevejr.
Satans.. Gad vide om jeg fik stoppet mit puls-ur..

Skriv kommentar

Besvarelsen Tager du tid? er publiceret 30/07-2020 22:37 af Diana Nielsen (Dibani) under skriveøvelsen Drabble-katastrofe.
Version 1 - 30/07-2020 22:37
Besvarelsen er på 100 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

8 måneder, 12 dage siden
#1 Hans Ib Noe Hansen
Det små i det store - dejlig afslutning. Så fint beskrevet hvordan livet kan blive uvirkeligt..
8 måneder, 12 dage siden
8 måneder, 8 dage siden
#2 Nahkuri Markku (Dyppepennen)
Det du skriver
giver et glimt
af tidløshed.
Når sandkornet stopper
midt i timeglasset
står tiden stille.
8 måneder, 8 dage siden
7 måneder, 29 dage siden
#3 Niels Cenius (Snowlion)
Nærbillede på en tragisk, men litterært frisk måde.
7 måneder, 29 dage siden
7 måneder, 26 dage siden
#4 Chrysanthe Appollina (LittleJensen)
Jeg har selv været ude for to bil uheld, og jeg kan bestemt helt selv mærke at være tilbage i det. Det er ikke som sådan en traumatiserende oplevelse længere, men til gengæld er mere rart at se en mildere tekst, som har lidt humor i det hele til sidst. Jeg nød virkelig at læse denne tekst
7 måneder, 26 dage siden
7 måneder, 2 dage siden
#5 Marianne Maria Marie Toft
Meget veludført beskrivelse af en ulykke.

Jeg er vild med de staccato-agtige beskrivelser. Din brug af punktum er helt i skabet. Jeg bliver generet af, at du pludselig skal antage andre menneskers følelser og jeg havde ønsket, at du blev i din egen verden, men når det er sagt. Rigtig flot!
7 måneder, 2 dage siden