31 år

Online 553 dage siden

Jesper Andersen

JesperAndersen

Jeg hedder Jesper. Jeg er 23 år. Jeg laver stand-up og skriver lidt historier en gang imellem. De er korte, og det er okay. Mine historier handler primært om alt muligt. De er meget realistiske, så du finder ikke drager eller talende frøer i mine tekster. Jeg vil ikke sige mine tekster er sådan og sådan. Det er op til læseren. Jeg tager med glæde imod feedback og andre engelske ord.

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Puls: 0,0

Medlem siden 31/01-2015
Køn og alder Dreng/mand · 31 år · Skytten
Tekster publiceret 2015 (3)
Kommentarer 2016 (1) · 2015 (6)
Flest kommentarer til Frederikke Hyldgaard · Winnie Leth Buch (Miss-Leth) · Schane Alexander Blicher · Alexander Petersen (Alextheman) · Mie Øster (mieoster)
Flest kommentarer fra Jytte Black (Lilla Blomst) · Lisa Høgh Eskildsen (lisae) · emmag · Marlene Grann (LiliMarlene) · Victoria Wandall
Aforismer og gruk
7 år siden
Spændende. Interessant. Og ikke mindst kort. En prut tager jo ikke lang tid at slå, og det tager jo endnu kortere tid at lade være. Eller gør det?
Kortprosa
8 år siden
Lidt grotesk historie, men ellers rigtig fin. Jeg kan godt lide det groteske og lidt sørgelige, så der har du i hvert fald ramt.
Klummen
8 år siden
Det er lidt rodet, men det er nok meningen. Det er ellers et meget interessant eksperiment.
Digte
8 år siden
Ganske rørende. Jeg er normalt ikke til sådan noget, men det her var nu meget godt.
Digte
8 år siden
Jeg kom af uforklarlige grunde til at læse digtet baglæns, hvilket gav det et ekstra lag. Altså ikke baglæns som i: "redest negon es ta..." osv. Det er godt og dystert digt. Thumbs og andre fingre up ... [...]
Smilebåndet
8 år siden
En ganske hyggelig og morsom episode. · Vh. · Jesper

Nye brugere