Hvad gør man når man vinder?

AT forløb
Coleen
5 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
1 år, 5 måneder siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
4 år siden
symbiose
karlaskvadra...
1 år, 11 måneder siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
4 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
4 år siden
Hej Dagbog, - Hvad gør man når man taber, - man fester endnu hårdere igennem. Jeg lagde en af mine sange ud på min youtube kanal igår. Jeg sang den ind med min rå stemme. Video'en var så ren teksten, på sangen.

Hvorfor nu? Fordi jeg hørte lidt for meget til feministerne, og havde lyst til at give dem en verbal lussing. Jeg tænkte på at gå ind og købe en kop, også skrive kvinde tåre på den..Hey, ill will fight you, anyday! så vil jeg bruge den på min kanal, bare for at vise..hvor lidt jeg respektere deres argumenter. Sjovt, når jeg argumentere imod politiske feminister, så tør de ikke svare mig..det er jo også langt lettere at udstille de folk, der bare skriver for at true dem, og kalde dem for navne..se der kan de være med :) men diskutere med en der bruger logik imod dem...uuuh ha,,ham må man hellere holde sig fra...

Jeg griner stadig over hende, der skrev til mig..om at hun ikke havde fundet nogen på det dating site, så nu ville hun forlade stedet. Jeg havde aldrig skrevet med hende før..hvorfor skulle jeg lige vide det? Jo, for prinsessen skulle da ikke spørge mig om jeg ville snakke med hende..nej da..det går jo ikke..så derfor skrev jeg nærmest komisk tilbage, at hun da måtte ha held og lykke andre steder..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad gør man når man vinder? er publiceret 13/03-2018 16:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.