En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Luftforandring.
Neola
2 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Det er ved at være lidt uhyggeligt med al den tørre jord. Bladene falder af træerne, og knaser når man træder på dem. Græsset er gult alle steder, rødderne går da ud, - men ingen vander, undtagen mig. Men jeg fandt da ud af, at den gamle sprinkler, som jeg sidst brugte for over 10 år siden godt kan endnu på græsset. Ellers lægger jeg vandslangen under de udsatte fyrtræer og gran og forbereder mig på hedebølge. Omgivet af kornmarker tror jeg, at kattene skal blive inde nu, indtil de har høstet, jeg kender mejetærskerne når de har travlt, så man kan lige så godt passe på sig selv og ens dyr.
Jeg har verdens største askebæger, som jeg har siddet meget på i mange år, - en malkespand fyldt med vand med et bræt på. Jeg har så tit hvilet mine ben der med en cigaret, fordi højden passer, når jeg har gået meget. Men nu bliver cigaretten inde. Sørgeligt at sidde der og lytte i tørken til de store solsorteunger og en mejetærsker alt for langt væk.
Ingen udsigt til det store vand ovenfra. Men i morgen skal jeg have besøg, kaffe og is i køleskabets fryser, hvis de vil have det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen regn. er publiceret 23/07-2018 00:10 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.