Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 2 måneder siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg køre stadig på med mit vægttab, jeg har en satans vilje, noget folk er ved at opdage omkring. Folk kan se, at der er forsvundet en del kilo fra mig..men jeg er som sagt ikke færdig.

Jeg skrev om det et sted, også var der en der skrev, at man kan meget når man finder kærligheden til sig selv...seriøst, folk tror vitterlig stadig at det er den eneste mulighed der findes..at hvis man er ked af det, så må det skyldes en selv..ok, - jeg er ked af at sige det, men der er reelt en anden løsning på den..spørg dig selv, hvordan du ville ha det, hvis du med alle dine følelser i behold, føler at du går rundt og lever i en verden fyldt med røvhuller! er det så svært at forstå, at det ikke ligefrem er en lykke følelse,..at du er den eneste her i verden, der gør dit til at være ordentlig. Hvor lidt man har lyst til at leve i en sådan verden!

Jeg blev så ateist, hvilket jeg i princippet havde været længe..men jeg satte handling under tanke..for selv om verden er fyldt med idioter, så vil der stadig intet være, hvis jeg døde..og selv lort, er bedre end igen ting. hvilket har været min tanke om alle..and thats a sad world...nu har min situation så ændret sig, - jeg har fundet kærlighed til en anden, ikke fordi hun er fejlfri..og hun kommer med alle mulige søde ord til mig..om hvordan, hun nærmest glemmer hendes depression..når hun er sammen med mig..hvordan jeg er en stenstøtte hun kan læne sig op af..elsker hende.

so the world may not be as black as i have seen it..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 41 kilo er publiceret 07/08-2018 19:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.