2 måneder, 15 dage siden

Hvem ka, Jeg kan

Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
4 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
5 år siden
Det er en af de dage...
Kianna Kitte...
1 år, 4 måneder siden
Saba: 1999 - 2019....
Kianna Kitte...
2 måneder, 26 dage siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
4 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
5 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
1 år, 10 måneder siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
6 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
1 år, 4 måneder siden
Det jeg gå og lav
Maria jayash...
4 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
4 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
4 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
1 år, 5 måneder siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
5 år siden
Lana Del Rey
Christacia
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvad er din type?
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
3 måneder, 19 dage siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
11 måneder, 2 dage siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
6 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
6 måneder, 14 dage siden
Hej dagbog, - jeg har fået løst et par problemer idag, først kunne nogle elever ikke printe, der fandt jeg en arbejdsgang, der løste det problem. Så spurgte min makker mig, om det var muligt at hente den gamle garageband ned på en ipad2'er - han kunne ikke finde ud af det, men det var fordi han ledte på den forkerte måde. Han søgte efter appen, istedet for at søge efter appen, på den konto den allerede var købt.

Så spurgte min far mig, - aah man han havde nogle lydfiler de havde optaget, om han kunne lægge den ned på en cd..for han havde prøvet, og det blev bare til noget skrat..tørt konstaterede jeg, om han så havde gjort det korrekt, ville det blive til noget skrat. så fandt jeg en Mini file converter, og lavede dem om til wave filer..så fungerede det. Det eneste jeg vidste fra starten af var, at wave ville virke..så fandt jeg ud af hvad det var for et lydformat de havde optaget i, også gættede jeg mig til, at der måtte findes en converter. Lyd-cd lavet..så prøvede han den..og wupti, så kom der støj ud fra den..bare harmonika støj. Meh, men som du ved, så selv om jeg synes noget er lort, så hjælper jeg altid.

Så var der en på arbejdet, der fortalte mig om sine børnebørn der skreg om, når de fik taget deres ipad..også var hun ellers igang med at fortælle mig, at de blev på den måde pga ipaden. jeg nåede ikke at svare hende desværre..før jeg blev kaldt væk til at skulle hjælpe nogle elever. Spørgsmålet er jo, hvordan hun selv ville ha det, hvis hun så en fed film f.eks..eller læste en bog, også der var en der kom og tog den fra hende, eller slukkede for tv'et. Ja, hun ville måske bedre kunne holde sine følelser af vrede i sig som voksen..men børn har endnu ikke altid det filter endnu..i den alder. Det handler ikke om at spille..det er bare at demonisere noget, der ikke har noget med det at gøre..når det samme kan ske, hvis man går op i noget andet. Problemet er jo, at folk der ikke spiller ikke fatter..at man ikke altid lige kan pause alt, men er nød til at spille i nogle minutter hvis man er ved at opnå noget.

Moby - why does my heart feel so bad? Fik lyst til at høre denne sang. Jeg lever stadig fra sag til sag. Desværre giver det mig stadig intet i længden, at hjælpe. Andre bliver glade, men jeg er stadig lige ked af det. Alle de øjeblikke man burde sætte pris på, kan jeg bare ikke. Børn der råber " god weekend efter mig" highfiver mig, vinker efter mig for at sige hej. Så jeg svarer, og jeg kan se dem lyse op. Jeg selv forbliver i mørket. I can change almost anything,..but not the things that matter to me..ironic.

Min anden hjælper vinkede også til mig fra bilen, hun siger at hun engang imellem nærmest opgiver at vinke, fordi jeg tit intet ser. Jeg kigger altid ned, imens jeg tænker og resonere mig frem til svar på samtaler der venter, eller jeg drømmer om at få. På den måde er jeg tit strategisk foran i en samtale. Jeg har regnet ud hvad folk vil sige, og er klar med svar. Det er lidt snyd.

Det er ferie, og jeg burde være glad. Serier der burde væree fede at se, er lige gyldige. Jeg klarede det godt i et vr spil igår, alle var døde..men det lykkes mig, at klare banen..også blev mine medspillere levende igen..kunne ikke dy mig for at sige "arise my champion"s" world of warcraft referance..senere gennemførte jeg en af banerne alene..uden hjælp fra andre. Jeg er sjovt nok ham der nu får flest xp pr runde, tænker det er fordi jeg rammer mest plet..headshot på heatshot..jeg holder mine pistoler nede ved hoften og peger let opad..ikke noget med at trække og løfte mine arme op..det tager for lang tid..jeg tænker, at det var sådan dem der skal trække deres våben hurtigt gør..husker at ha set noget om det for 20 år siden..lagret i min hukommelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem ka, Jeg kan er publiceret 08/02-2019 19:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.