Hvem ka, Jeg kan

Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Rygestop
David Hansen...
22 dage siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg har fået løst et par problemer idag, først kunne nogle elever ikke printe, der fandt jeg en arbejdsgang, der løste det problem. Så spurgte min makker mig, om det var muligt at hente den gamle garageband ned på en ipad2'er - han kunne ikke finde ud af det, men det var fordi han ledte på den forkerte måde. Han søgte efter appen, istedet for at søge efter appen, på den konto den allerede var købt.

Så spurgte min far mig, - aah man han havde nogle lydfiler de havde optaget, om han kunne lægge den ned på en cd..for han havde prøvet, og det blev bare til noget skrat..tørt konstaterede jeg, om han så havde gjort det korrekt, ville det blive til noget skrat. så fandt jeg en Mini file converter, og lavede dem om til wave filer..så fungerede det. Det eneste jeg vidste fra starten af var, at wave ville virke..så fandt jeg ud af hvad det var for et lydformat de havde optaget i, også gættede jeg mig til, at der måtte findes en converter. Lyd-cd lavet..så prøvede han den..og wupti, så kom der støj ud fra den..bare harmonika støj. Meh, men som du ved, så selv om jeg synes noget er lort, så hjælper jeg altid.

Så var der en på arbejdet, der fortalte mig om sine børnebørn der skreg om, når de fik taget deres ipad..også var hun ellers igang med at fortælle mig, at de blev på den måde pga ipaden. jeg nåede ikke at svare hende desværre..før jeg blev kaldt væk til at skulle hjælpe nogle elever. Spørgsmålet er jo, hvordan hun selv ville ha det, hvis hun så en fed film f.eks..eller læste en bog, også der var en der kom og tog den fra hende, eller slukkede for tv'et. Ja, hun ville måske bedre kunne holde sine følelser af vrede i sig som voksen..men børn har endnu ikke altid det filter endnu..i den alder. Det handler ikke om at spille..det er bare at demonisere noget, der ikke har noget med det at gøre..når det samme kan ske, hvis man går op i noget andet. Problemet er jo, at folk der ikke spiller ikke fatter..at man ikke altid lige kan pause alt, men er nød til at spille i nogle minutter hvis man er ved at opnå noget.

Moby - why does my heart feel so bad? Fik lyst til at høre denne sang. Jeg lever stadig fra sag til sag. Desværre giver det mig stadig intet i længden, at hjælpe. Andre bliver glade, men jeg er stadig lige ked af det. Alle de øjeblikke man burde sætte pris på, kan jeg bare ikke. Børn der råber " god weekend efter mig" highfiver mig, vinker efter mig for at sige hej. Så jeg svarer, og jeg kan se dem lyse op. Jeg selv forbliver i mørket. I can change almost anything,..but not the things that matter to me..ironic.

Min anden hjælper vinkede også til mig fra bilen, hun siger at hun engang imellem nærmest opgiver at vinke, fordi jeg tit intet ser. Jeg kigger altid ned, imens jeg tænker og resonere mig frem til svar på samtaler der venter, eller jeg drømmer om at få. På den måde er jeg tit strategisk foran i en samtale. Jeg har regnet ud hvad folk vil sige, og er klar med svar. Det er lidt snyd.

Det er ferie, og jeg burde være glad. Serier der burde væree fede at se, er lige gyldige. Jeg klarede det godt i et vr spil igår, alle var døde..men det lykkes mig, at klare banen..også blev mine medspillere levende igen..kunne ikke dy mig for at sige "arise my champion"s" world of warcraft referance..senere gennemførte jeg en af banerne alene..uden hjælp fra andre. Jeg er sjovt nok ham der nu får flest xp pr runde, tænker det er fordi jeg rammer mest plet..headshot på heatshot..jeg holder mine pistoler nede ved hoften og peger let opad..ikke noget med at trække og løfte mine arme op..det tager for lang tid..jeg tænker, at det var sådan dem der skal trække deres våben hurtigt gør..husker at ha set noget om det for 20 år siden..lagret i min hukommelse.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem ka, Jeg kan er publiceret 08/02-2019 19:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.