Ud Med Det gamle

Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik ikke sovet så meget i nat, da jeg var nød til at fixe min computer. I et forsøg på, at sikre mig, at der ikke var rester af malware på computeren.

Så var der en knægt der kom ind til mig, som jeg fik snakket lidt med. Han var lidt nede over, at forældrene havde meldt ham til madlavnings kursus. Efter at ha snakket med ham, så kunne han godt se det var en fordel. Han havde ikke tænkt på, at hans mor ikke kunne lave mad til ham resten af livet. Desuden regnede han med, at en evt fremtidig kone, så skulle lave mad. Jeg forklarede ham, at kvinder idag for det meste ikke lærer at lave mad, i en højere grad end han selv har hjemkundskab skolen..at de fleste jeg har truffet, faktisk har været ringere til det end jeg. Så hvis han lære at lave mad, så kan de jo deles om det huslige..så fik han hvad han kunne lide, og hvis han endte med, altid at lave mad..så kunne hun måske vaske op. Det funderede han så over, - og jo, det var måske ikke så dårligt, at han lærte at lave mad..ja..så blev det vendt til noget positivt. SÅ ved jeg godt nogle ville sige..aaah, men kvinder skal da ikke vaske op,..osv osv..bla bla bla..det var ikke det der var pointen med det jeg sagde..engang imellem må man bruge midler der helligere målet..hvis han blev positiv overfor at lave mad..det kan han godt få brug for.,.og unge drenge tager ikke skade af, at lære at lave mad..det hjælper dem blot senere, til lettere at kunne stå på egne ben.

Jeg er jo ham den coole, der ikke er pædagog eller lærer..som siger tingene anderledes..upædagogisk måske, men så folk kan forstå det. Da jeg ventede på bussen cyklede en elev forbi mig, som han plejer..og råbte god weekend kengames..jeg råbte selvfølgelig god weekend tilbage til ham..ikke at jeg har nogen illusioner om at den bliver god, blot fordi jeg har fødselsdag imorgen..tvært imod. Et år ældre, uden at ha nået mit mål..men til gengæld har jeg det godt i VR.

Kan lige sætte Jacob bellens over igen, med More Than Anything...

folk er stadig ret glade for at nævne, at jeg ser bedre ud..at det er vildt at jeg har tabt mig de 70kg på under et år..men for mig er det ikke så vildt...Jeg er Kenny, - Når jeg sætter mig et mål, som jeg alene har muligheden for at opfylde, så gør jeg det..det er så snart at andre har mulighed for at sætte forhindringer, at ting aldrig lykkes.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ud Med Det gamle er publiceret 22/02-2019 18:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.